- 30 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

421 35 659 1242

421 903 528 420

Hétfő-Péntek od 7:00 do 15:00

A történetünk, avagy hogyan teltek az éveink...

       

          A történetünk még a bársonyos forradalom előtt, a sötét kommunizmusban kezdődött, amikor cégünk alapítója Elemír Kellner (1919-2012) vállalkozni kezdett, mint szenvedélyes gyógynövénytermesztő. Ahogy teltek az évek, úgy szaporodtak az egészségügyi problémái, leginkább az alsó végtagok mozgásával. A gyógynövények iránti szenvedélye, önképzése a fitoterápia területén, a próbálkozási vágya és nagy bátorsága az üzleti vállalkozáshoz arra késztette elődünket, hogy saját gyógynövény-kivonatot készítsen, amelyből elkészítette az első „kenőcsöt”, gyakorlatilag testre szabva.

          Mivel magával a hatással a „krémmesterünk” el volt ragadtatva és 1989 után azonnal megkezdte a „gyermeke”, a Fix-krém-1 manufakturális gyártását. A Fix-krém-1 az ún. mindenre jó krém lett és a láb fájdalmain (ízületek és izmok) kívül hatásos az aranyérre, a hátgerincre, a vállra, a fejre, kitűnő regeneráló hatása van a bőrre (csípések, szemölcsök gyulladása), kiválóan hat a visszérre, a fáradt lábakra és nagyon jó a sportsérülésekre, valamint az izomlázra.

          A gyártás és az eladás kezdeti nehézségei ellenére a Fix-krém-1 idővel lelkes rajongókat szerzett és pontosan a próbáld ki és meglátod elv alapján a véletlen ügyfelekből lettek a hű ügyfeleink, akik a fixációs családunknak immár 30 éve a tagjai. A siker alapjának éppen a recept egyediségét tartjuk, ami a gyógynövények becsületes válogatásából, az általunk tisztességesen készített gyógynövény-kivonatból és a gyártási technológiából áll, ami teljes mértékben tiszteletben tartja krémjeink sajátosságait.

          E. Kellner életpályája 2012-ben ért véget, de a Fix-krém-1 története tovább folytatódik hála a lelkes tulajdonosok újabb generációjának. Az elődünk filozófiájának szellemében a családi vállalkozásunkban további krémeket hoztunk létre – Fix-krém-H (különösen aranyérre tölgyfakéreggel, körömvirággal és kakukkfűvel), Kámfor krém (fekvőbetegek számára a felfekvések megelőzésére, pattanásokra és problémás bőrre, erős fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatás különböző „fájdalmakra fejtől lábujjig”) és Calcium pantothenicum krém (erős bőrregeneráló hatás).

          És talán néhány gondolat befejezésül. Senkit sem másolunk és utánzunk. Hisszük, hogy az, amit csinálunk jó és tényleg segít. Nem törekszünk a mennyiségre a minőség hátrányára. Hiszünk a termékeinkben és képességükben természetes módon segíteni, amikor csak lehetséges. Arra törekszünk, hogy a különböző problémákkal anélkül küzdjük meg, hogy a szervezetet felesleges gyógyszerekkel terhelnénk. Gyártók vagyunk és nem üzérek, de az a célunk, hogy a termékeink mindenki számára, akinek szüksége van rá, elérhetők legyenek. Végezetül pedig egy üzenet E. Kellnertől, aki gyakran mondogatta, hogy a hosszú életének titka éppen a Fix-krém-1, amely egészen az utolsó szívdobbanásáig jó állapotban tartotta őt...

Jelenleg a Fix-krém-1 Szlovákián kívül Csehországban, Magyarországon, Ausztriában és Németországban is segít, ahol egyre bővül a rajongótábora. Utazott már Spanyolországba, Olaszországba, Franciaországba, sőt még Kanadába is.


 

Fontos információk az e-mailbe

Kapjon érdekes információkat az elsők között

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak erre a célra dolgozzuk fel, a vonatkozó jogszabályoknak és az adatvédelmi irányelveknek megfelelően. A hozzájárulás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet az e-mail címre küldünk. Bármikor visszavonhatja hozzájárulását írásban, e-mailben vagy bármely információs e-mailben található linkre kattintva.
Hand made
Od 1989
Slovakia
Paraben free
Silicone free
Non tested on animals
Unique recipe
Available to everyone