- 30 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

421 35 659 1242

421 903 528 420

Hétfő-Péntek od 7:00 do 15:00

FAQ

Miért hihetünk Önöknek?

A krémjeink know-howja mögött 30 éves személyes tapasztalat áll. Az egyedi recepteknek köszönhetően a termékeink eredetiek. Nem másoljuk mások receptjeit, hanem a saját tapasztalataink és ismereteink alapján ezeket úgy alakítjuk, hogy a hatásuk valódi és hiteles legyen.

 

Miért ilyen alacsonyat az áraik?

Gyártó társaság vagyunk, tehát úgy a fejlesztést, mint a gyártást mi magunk csináljuk. Egyenesen a gyártótól vásárolunk. A küldetésünknek tekintjük, hogy elsőosztályú, minőségi krémeket gyártsunk, melyek mindenki számára elérhetők és nem csak a kiváltságosoknak.

 

Milyen arányban használnak természetes összetevőket?

Nagyban. A krémjeink fő összetevői az egyedi gyógynövény-kivonatok, melyeket rendszeresen, becsülettel magunk készítünk a precízen termesztett és szárított gyógynövényekből. Az előkészítés összetettebb, de úgy nekünk, mint Önnek garantálja, hogy amit bemutatunk, azt adjuk is. Nem használunk parabéneket, szilikonokat és az általunk használt tartósítószer teljesen kompatibilis a biokozmetikumokkal. Tisztességesek vagyunk.

 

Van dekoratív kozmetikumuk is, esetleg más terméket is kínálnak?

Nem. A mi kínálatunkban ilyen termékeket nem talál. Csak speciális krémjeink vannak különböző egészségi problémákra, mint pl. az ízület-, izom-, hátgerincfájdalom, aranyér, visszér, sportsérülések, pattanások és hasonlók. A krémjeink felhasználási spektruma széleskörű és nagy mennyiségű indikációt fed le. A filozófiánk, hogy segítsünk a problémáknál és gyógyszerhasználat nélkül érjünk el enyhülést, azaz a bennünk lévő hatóanyagokkal.

 

Miért gondolják, hogy egyediek?

Büszkék vagyunk arra, hogy a receptjeink nem kozmetikai iparban már évek óta használt receptek másolásán alapszanak. Soha nem tettünk ilyen, és nem is fogunk. A krémjeink egyedisége éppen a bennünk lévő magas gyógynövény-kivonat tartalmon alapszik. Ezért a krémjeinknek, melyek gyógynövény-kivonatot tartalmaznak, soha nem hófehérek és ha levegő éri őket, akkor hajlamosak oxidálódni (színváltozás okkerre). Ez a tény bizonyítja, hogy a krémek magas százalékarányban tartalmaznak gyógynövény-kivonatot, melyek nem csak enyhülést hoznak, de kezelik a probléma okát. A krém színének változása levegő hatására semmilyen esetben sem jelenti a minőségének romlását.

Ebből adódik, hogy a tudásunk és a tapasztalatunk egyedi, a szakirodalomban leírt elméleteket ellenőriztük és saját, 30 éves tapasztalattal büszkélkedhetünk.

 

A termékeket tesztelték állatokon?

Nem. Állatbarátok vagyunk és a nyersanyag szállítóink között sincs olyan, akik rajtuk teszteltek volna.

 

Környezetbarát a társaságuk?

Iparkodunk úgy gazdálkodni, hogy ne dobjuk ki azt, amit még fel tudunk használni. Az általunk használt csomagolás teljesen újrahasznosítható, és a hulladékot, ami a gyártásnál keletkezik szinte az egészet szeparáljuk. Annyit gyártunk, amennyit eladunk, nem készítünk felesleges raktárkészleteket. Mindig  friss készlettel dolgozunk. Rugalmasak vagyunk és igyekszünk kielégíteni az ügyfeleink igényeit. A műanyaghasználatot sikeresen elkerüljük és az általunk használt alumínium tubusok, azon kívül, hogy 100%-an újrahasznosíthatók, nagyon magas szinten segítenek megőrizni a krémjeink minőségét, és a hagyományos orvosi krémekre és kenőcsökre is használják őket.

 

100%-an szlovák gyártók?

Igen. Büszkék vagyunk arra, hogy 1989-től sikerült megőriznünk, sőt javítanunk a pozíciónkat. A multinacionális óriások és a szegmensünkben tevékenykedő feltörekvő gyártók százai vad és heves konkurenciája ellenére. Nem dolgozunk agresszív reklámkampányokkal, nem nyomtatunk több ezer szórólapot, hanem arra törekszünk, hogy termékeinkbe vetett hitet azzal tartsuk fenn, hogy olyan krémeket kínálunk, melyeknek hatása meggyőzi az ügyelet, aki aztán visszatér hozzánk.

 

Fontos információk az e-mailbe

Kapjon érdekes információkat az elsők között

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak erre a célra dolgozzuk fel, a vonatkozó jogszabályoknak és az adatvédelmi irányelveknek megfelelően. A hozzájárulás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet az e-mail címre küldünk. Bármikor visszavonhatja hozzájárulását írásban, e-mailben vagy bármely információs e-mailben található linkre kattintva.
Hand made
Od 1989
Slovakia
Paraben free
Silicone free
Non tested on animals
Unique recipe
Available to everyone